måndag 15 april 2013

Intressant videoklipp!

Cesar Milan, är en mycket inspirerande person tycker jag. Man ska inte tro att han gör rätt på allting och att man ska bete sig precis som honom, men det är intressant att se hur människor hjälper hundar.

Detta klipp handlar om dom raserna människor tycker är aggressiva. Ja raser som t.ex pitbull och rottweiler.



Dom berättar också om raserna. Jätte intressant!


2 kommentarer:

  1. TIPS!
    1.
    Skriv dina inlägg i ett ordbehandlingsprogram innan du publicerar dem på din blogg, då uppmärksammas särskrivningar och felstavningar och du framstår mer professionell.
    2.
    Skriv konkret fakta, hur lång pälsen är i centimeter, eller specificerade användningsområden för respektive ras och skriv rasens fullständig namn och komplettera med vad de kallas till vardags eller alternativa namn. Om du skriver medellång päls är det väldigt relativt och kan tolkas av läsaren.
    3.
    Dålig meningsuppbyggnad är exempelvis "Bra ägaren bli bra hund" och skriv inte "träningshund" om du menar brukshund. Skriv heller inte "Hane och Hona", om du pratar om hundar heter det Hanhund och Tik.

    OM du har tänkt att denna blogg ska hjälpa människor som funderar på att skaffa hund måste du använda dig av fakta och inte skriva om allmänhetens uppfattning av rasen. Åsikter hör inte till saken. Skriv att det är en krävande ras, att den inte är lämplig som förstahund eller liknande!

    SvaraRadera
  2. Menade meningen i ditt Rottweiler-inlägg, och det var "Bra ägare blir en bra hund.
    " jag menade att du hade dålig meningsuppbyggnad på.

    SvaraRadera